Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí. Acceptar.
archius archius archius

Parroquia Bar

Projecte per a la reforma d'un bar-restaurant. En un entorn idílic, en el centre parroquial de Llerona, hem reformat el casal de tota la vida. Actualitzant-lo i recuperant l'essència de la seva construcció. Una rehabilitació adaptada a les noves normatives i sobretot a aquelles que fan referència a l'accessibilitat i a l'eficiència energètica. S'ha donat una nova distribució, augmentant l'espai de sala i diferenciant 2 espais, un destinat a bar i l'altre destinat a menjador. A nivell de colors i textures, s'ha recuperat la paret de pedra existent, s'han recuperat palets d'obra per a folrar parets i s'han utilitzat caixes antigues a mode de prestatges. La utilització de materials nobles com la fusta i el ferro, ens dóna una sensació de calidesa i proximitat. El ferro incorporat en les encavallades del sostre i en el disseny propi de les làmpades, crea un ordre i un repartiment dels espais de forma organitzada, encara que l'espai sigui diàfan. El mobiliari de taules i cadires és recuperat i restaurat.

 

Característiques

  • Situació: Llerona
  • Projecte: 2016
  • Obra: 2016
  • Superfícies: Reformada 134,00m2 
  • Col·laboradors: Enginyeria Bellavista
  • Actuacions: arquitectura, interiorisme, decoració, project management i projecte d'activitats

 

Elements característics

  • Color: blanc, marró.
  • Textures: fusta natural, ferro i pedra.
  • Espais: homogenis, diàfans, funcionals, circulacions, punts, sectorials,...
  • il·luminació: càlida, ambient i directe.
  • Sostenibilitat: il·luminació led, recorreguts mínims d'aigua, materials nobles (fusta i ferro), recuperació de materials i mobles pel seu reaprofitament, disseny propi de làmpades i recuperació de la llar de foc per a calefacció.