Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí. Acceptar.
archius archius archius

PARK AVENUE APARTMENT

Projecte de reforma interior d'un pis situat en un edifici plurifamiliar al centre de Granollers. En aquest cas hem transformat un pis de Granollers que s'utilitzava com a oficina (despatx) en un nou habitatge. Els espais existents no eren funcionals com a ús d'habitatge, i per tant, s'han creat de zero totes les estances per aconseguir el màxim pròfit. Les obertures i l'estètica de la façana de l'edifici, la qual s'havia de respectar, ens ha conduït a projectar amb transparències, utilitzant el vidre en tancaments interiors per aconseguir il·luminació natural indirecta i aportar aquesta sensació d'amplitud en els punts interiors de l'habitatge. El ferro, la fusta i els detalls decoratius i alhora utilitaris de cartró guix amb il·luminació indirecta led, ofereixen aquest estil industrial i alhora romàntic a l'habitatge. Cada detall decoratiu d'aquest disseny s'ha estudiat i executat artesanalment a mida per fer-lo únic.

Característiques

  • Situació: Granollers
  • Projecte: 2019
  • Obra: 2019
  • Superfícies: 105,00m2
  • Col·laboradors: -
  • Actuacions: arquitectura, interiorisme i project management

 

Elements característics

  • Color: blanc, marró, negre
  • Textures: fusta, ceràmica envellida, ferro, neolith
  • Espais: homogenis, diàfans i funcionals
  • il·luminació: càlida, ambient i natural
  • Sostenibilitat: il·luminació led, orientació, recorreguts mínims d'aigua, ventilació creuada, il·luminació natural.