Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí. Acceptar.
archius archius archius

Brown house

Projecte de reforma i ampliació. Anteriorment aquest habitatge feia les funcions d'estudi i despatx. El projecte s'ha realitzat per transformar aquest ús a residencial. S'ha aprofitat l'espai existent,i en ell, s'hi ha incorporat textures, colors i formes que es dissenyen a la part ampliada per aconseguir un espai homogeni i diàfan. Amb l'objectiu que la pròpia arquitectura ens determini visualment cadascun dels espais, sense tancar-los, i ens permeti donar-li una nova funcionalitat. Un espai a on els nous membres de la familia gaudeixin de tots ells. A més, totes les estances participen en la vida de les persones i mai cap estança creada queda totalment tancada respecte les altres. Això ho aconseguim mitjançant l'ús de grans correderes i un jardí interior vidriat que comunica els espais.

 

Característiques

  • Situació: Les Franqueses del Vallès
  • Projecte: 2010
  • Obra:2010
  • Superfícies: Reformada 65,00m2 Ampliada 65,00m2. Total 130,00m2
  • Col·laboradors: -
  • Actuacions: arquitectura, interiorisme, decoració i project management

 

Elements característics

  • Color: blanc, marró
  • Textures: fusta natural i ferro
  • Espais: homogenis, diàfans i funcionals
  • il·luminació: càlida i ambient
  • Sostenibilitat: il·luminació led, orientació, vegetació, recorreguts mínims d'aigua, fusta reciclada, ventilació creuada.