Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí. Acceptar.
archius archius archius

Lights Testing

Projecte per a la reforma d'un bar-restaurant. En un entorn idílic, en el centre parroquial de Llerona, hem reformat el casal de tota la vida. Actualitzant-lo i recuperant l'essència de la seva construcció. La utilització de materials nobles com la fusta i el ferro, ens dóna una sensació de calidesa i proximitat. El ferro incorporat a les encavallades del sostre, i al disseny personalitzat de les làmpades, crea ordre i harmonia en un espai diàfan. La il·luminació projectada té diferents finalitats: remarcar les pissares d'informació amb llum directe i un grau d'obertura controlat,  il.luminar la zona de barra, i resaltar i decorar els materials nobles com la pedra i la fusta amb il.luminació indirecte.

Característiques

  • Situació: Llerona
  • Projecte: 2016
  • Obra: 2016
  • Superfícies: Reformada 134,00m2 
  • Col·laboradors: Enginyeria Bellavista
  • Actuacions: arquitectura, interiorisme, decoració, project management i projecte d'activitats

 

Elements característics

  • Color: 3000k
  • Textures: fusta natural, ferro i pedra.
  • Espais: -
  • il·luminació: càlida, ambient, directe i indirecte
  • Sostenibilitat: il·luminació led, materials nobles (fusta i ferro) i disseny propi de làmpades.