Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí. Acceptar.
archius archius archius

Cingles Home I

Projecte per a una casa unifamilar. A una zona privilegiada amb vistes a Riells a un costat i als Cingles de Bertí a l'altre, hem projectat 2 cases unifamilars. L'entorn, les vistes i les necessitats del client són les bases per a resoldre el projecte. L'envolcall de la casa s'ha projectat per a què s'integri amb l'entorn, amb textures i colors del paisatge. La volumetria respon a les necessitats del promotor. La zona de dia s'ha creat en planta baixa articulada per un pati interior enjardinat que divideix físicament la zona de saló menjador amb la bodega i el gimnàs, però visualment pots gaudir de tots els espais alhora.  La zona de nit en planta primera s'ha dividit en 2 ales, una per la suite i l'altre per les habitacions annexes, creant 2 petits apartaments a l'interior de l'habitatge. La comunicació vertical es realitza amb una escala i una passarel·la que arranquen del vestíbul i s'introdueixen a la doble alçada de la zona de dia. Totes les obertures s'han plantejat com quadres que emmarquen el paisatge que els envolta.

 

Característiques

  • Situació: Bigues i Riells
  • Projecte: 2010-2011
  • Obra: 2011- -
  • Superfícies: 276,00m2
  • Col·laboradors: MPa Enginyers
  • Actuacions: arquitectura, interiorisme, decoració i project management

 

Elements característics

  • Color:  vermell, terra, marró.
  • Textures: ceràmica.
  • Espais: homogenis, diàfans i funcionals.
  • il·luminació: càlida i ambient.
  • Sostenibilitat: il·luminació led, orientació, vegetació, recorreguts mínims d'aigua, ventilació creuada, terra radiant conjuntament amb aerotèrmia, bons aillaments, tancaments exteriors de grans prestacions.