Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí. Acceptar.
archius

archius

archius

Estudi

L'arquitectura era el punt de trobada de totes les arts. Avui en dia és un nou art. Un entorn amb una finalitat sentimental i funcional.

Després de més de 10 anys dedicats a l'arquitectura i l'interiorisme, des de fa 6 anys vàrem crear Archius, un despatx multidisciplinar d'arquitectura i dret. Actualment des de fa 1 any hem incorporat el servei de gestió d'immobles per a poder oferir a tots els nostres amics i clients la possibilitat de la gestió completa a l'hora de realitzar un projecte. Des de l'estudi inicial del terreny, habitatge,... passant per l'assessorament legal per a la compra-venda, fins a la redacció dels projectes necessaris per a la seva correcte execució fins a la venda o formalització final.

 

Andreu Jofré i Argemí: Sóc arquitecte llicenciat per la UIC al 2005 i col·legiat n. 49170-5 al COAC. Compagino la projecció i el diseny arquitectònic amb l'assessorament constructiu i project manager. Per la curiositat de fer les coses més senzilles y adaptades a l'entorn, vaig realitzar cursos de sostenibilitat i pràctiques de cooperació amb materials i procesos constructius artesanals, tan a Espanya com a Marroc. Posteriorment vaig està treballant en un despatx d'interiorisme a on vaig aprendre molt sobre disseny, reforma i rehabiltació. Actualment dins del despatx sóc el responsable de l'àrea d'arquitectura i project manager. On l'objectiu és crear espais a on la pròpia arquitectura ens parli i ens decori. I que sigui suficientment neutre per poder incorporar qualsevol element necessari per la seva evolució tan sentimental com funcional.

 

Patricia Sánchez Manchón: Sóc Arquitecta Tècnica i Enginyera de l'Edificació graduada per la UPC (2012) i col·legiada n. 14041 al CAATEEB. Apassionada pel món de l'arquitectura i la construcció durant els estudis vaig realitzar un Programa de Formació sobre la Investigació de Noves Tècniques de Diagnosi de Façanes, especialitzant-me en mètodes de Termografia Infrarroja. Per aprofundir coneixements en aquest sector vaig obtenir el Diploma de Termografia en l'Edificació. A l'any 2012, resultat de l'entusiasme per contribuïr en una construcció eficient obtinc el Diploma d'Ampliació de Competències en Impacte Ambiental i Rehabilitació Energètica d'Edificis. Formada en diferents programes informàtics, s'inclou l'Eficiència Energètica i l'Arquitectura 3D. Sóc responsable de l'àrea d'Arquitectura Tècnica, Eficiència Energètica, Construcció i Arquitectura 3D.